Share This

Blogs

Väck uppmärksamhet med skyltar!

Posted by on feb 22, 2016 in Blogs | 0 comments

Det finns otaliga metoder och strategier att arbeta med för att skapa medvetenhet för ditt varumärke, dina produkter och tjänster. Visuell kommunikation har visat sig vara en effektiv sådan strategi, då den kan skapa igenkänning hos konsumenten och på så vis påverka köpbeslutet. Människan är ett vanedjur, och då vi ställs inför ett val där vi har många alternativ väljer vi oftast det vi känner till. Det kan till exempel handla om en och samma produkt från olika varumärken.

(mer…)

Fordonsgrafik ökar din synlighet

Posted by on jan 14, 2016 in Blogs | 0 comments

Nya vägar och medier för marknadsföring introduceras ständigt, och idag finns otaliga valmöjligheter för företag när det kommer till att skapa sig ett starkt varumärke. Men detta betyder såklart också att konsumenten blir utsatt för en större mängd intryck, vilket gör det väldigt svårt att få ett varumärke att stå ut från mängden. Chansen för att en konsument ska komma ihåg dig blir dock större ju oftare denne blir påmind om din existens. På grund av detta har företag utvecklat innovativa metoder för att synas, och tillslut för att också ta en plats i konsumentens medvetande.

(mer…)

Digital Signage och LED-skyltar för att locka kundens uppmärksamhet

Posted by on Dec 30, 2015 in Blogs | 0 comments

Verksamheter återuppfinner sig själva för att uppmärksammas av kunder i ett mycket konkurrensutsatt samhälle. Marknadsförare designar strategier för att locka potentiella kunder och samtidigt behålla de befintliga.
(mer…)

Fordonsgrafik som ett verktyg för marknadsföring

Posted by on Nov 25, 2015 in Blogs | 0 comments

Företag använder sig ofta av traditionella verktyg som word-of-mouth och rekommendationer när de förvärvar nya kunder. Det är en väldigt effektiv strategi i sig, eftersom att många människor sätter hög tilltro till sina nära och litar på deras rekommendationer när det kommer till att välja varumärke.

(mer…)

Fyra tips: Grafik fordon Mälardalen

Posted by on okt 23, 2015 in Blogs | 0 comments

Alla kan vi vara överens om att marknadsföring innebär en stor fördel när det kommer till att få ut ett företags produkter eller tjänster på marknaden. Många företag väljer att marknadsföra sig via fordonsgrafik för att på det sättet skapa uppmärksamhet. Men detta kan göras på mer eller mindre bra sätt, och att till exempel proppa en bil full med meddelanden kanske inte är det mest effektiva sättet att marknadsföra sitt varumärke. (mer…)

Ljusskyltar

Posted by on sep 21, 2015 in Blogs | 0 comments

Postat den: September 21, 2015

Många nystartade företag har knappa resurser och måste noga fundera över hur de ska spendera sina pengar. De saknar ofta det kapital som större företag besitter och kan därför heller inte lägga ner lika mycket pengar på att marknadsföra sina produkter eller tjänster. Ett relativt billigt sätt för företag att skapa uppmärksamhet är att införskaffa ljusskyltar, vilket är ett populärt alternativ för företag med en mindre budget.

(mer…)

Undvik vanliga misstag vid helfoliering av din bil

Posted by on sep 7, 2015 in Blogs | 0 comments

Postat den: September 07, 2015

Vid en snabb titt på bilar i din omgivning kommer du snart att märka att många av dem har någon form av grafik eller dekor. Dekoren kan finnas där av flera olika anledningar. Det kan handla om rent estetiska skäl men ofta används bildekor och helfoliering i marknadsförande syfte. Oavsett syfte är det viktigt att dekoren är utformad på ett bra sätt. En slarvig eller dålig bildekor kan visa sig ha motsatt effekt än vad som är tänkt. För att garanterat få bästa bildekor på sin bil kan det vara till stor hjälp att känna till några vanliga misstag som man helst ska undvika. Nedan följer en lista på några av dessa misstag: (mer…)

Marknadsför ditt företag med hjälp av helfoliering

Posted by on aug 29, 2015 in Blogs | 0 comments

Postat den: Augusti 29, 2015

Att ge ett gott första intryck är alltid viktigt. Det är något många tänker på när de träffar någon för första gången. Faktum är att fler företag borde tänka på detsamma i sin marknadsföring. Trots att man har gjort reklam flera gånger kan nästa reklamkampanj vara första gången en potentiell kund hör eller ser ditt företags namn. Om man vill att intrycket de får ska vara något de kommer ihåg ska man vara noga med att alltid marknadsföra sig på ett sätt som syns och sticker ut, till exempel genom helfoliering eller annan typ av reklam på bil.

(mer…)

Marknadsföring med hjälp av dekor på företagsbil i Stockholm

Posted by on aug 12, 2015 in Blogs | 0 comments

Postat den: Augusti 12, 2015

Att marknadsföra sina produkter och tjänster på rätt sätt ökar varumärkets synlighet. Det är ett sätt att bevara befintliga kunder men även ett sätt att locka nya. Eftersom konkurrensen inom de flesta branscher är hård krävs ständigt nya och kreativa lösningar för att nå ut med sitt budskap. En metod som har blivit allt viktigare inom marknadsföring är bilgrafik. Allt fler företag upptäcker fördelarna med att marknadsföra sig med hjälp av fordon och vilka möjligheter som finns med reklam på bilar. (mer…)

Fördelar med olika typer av utomhusreklam

Posted by on aug 5, 2015 in Blogs | 0 comments

Postat den: Augusti 5, 2015

Biltrafiken är ett ständigt ökande fenomen. Städer blir större och jobben finns inte alltid där människor bor. Att ha en restid på en timme till sitt arbete är inte längre något ovanligt och tillhör mer regel än undantag. Detta kan dock innebära fantastiska möjligheter för den som vill marknadsföra sig på ett billigt och enkelt sätt. Många företag väljer att använda bilgrafik och annan fordonsplacerad marknadsföring för att nå ut med sina produkter, tjänster eller sitt företagsnamn. Genomtänkt placering av skyltar är ett annat sätt att nå den stora mängden förbipasserande pendlare. Med ny teknik och LED-skyltar blir skyltreklamen dessutom ännu enklare och mer effektiv. (mer…)